Powiat Kartuski ogłosił konkurs na stanowisko dyrektora kartuskiego ZST

Wraz z końcem sierpnia zakończy się kadencja Alicji Bieńczyk na stanowisku dyrektora Zespołu Szkół Technicznych w KArtuzach. W związku z tym, Starostwo Powiatowe ogłosiło konkurs. Ofert nadsyłać można do 5 kwietnia.

Wraz z końcem sierpnia zakończy si ę kadencja Alicji Bańczyk na stanowisku dyrektora Zespołu Szkół Technicznych w Kartuzach. W związku z tym, Starostwo Powiatowe jako organ prowadzący ogłosiło konkurs.

Do konkursu może przystąpić osoba, która spełnia wymagania wskazane w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 sierpnia 2017 r. w sprawie wymagań, jakim powinna odpowiadać osoba zajmująca stanowisko dyrektora oraz inne stanowisko kierownicze w publicznym przedszkolu, publicznej szkole podstawowej, publicznej szkole ponadpodstawowej oraz publicznej placówce (Dz. U. z 2017 r., poz. 1597). Ze szczegółowymi wymogami dotyczącymi kandydata, można zapoznać się na stronie powiatu kartuskiego.

Reklamy

Ofert nadsyłać można do 5 kwietnia.